Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(7)
Forma i typ
Książki
(7)
Dostępność
dostępne
(12)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(4)
Wypożyczalnia Chodzież
(2)
Wypożyczalnia Czarnków
(1)
Wypożyczalnia Trzcianka
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(4)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(2)
Autor
Jakubke Hans Dieter
(2)
Jeschkeit Hans
(2)
Drozdowski Bronisław
(1)
Harris Harry
(1)
Leśniak Władysław
(1)
Molski Marcin
(1)
Morawiec Jan P
(1)
Rabczenko Andrzej
(1)
Raczyński Grzegorz
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Zaćwilichowska Krystyna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
1980 - 1989
(3)
1960 - 1969
(1)
Kraj wydania
Polska
(7)
Język
polski
(6)
nieznany (po)
(1)
Temat
Aminokwasy
(7)
Białko
(3)
Przemiana materii
(2)
Węglowodany
(2)
Węglowodory
(2)
Żywność
(2)
Aldehydy
(1)
Alkohole
(1)
Aminy
(1)
Biochemia
(1)
Biomasa
(1)
Chemia nieorganiczna
(1)
Chemia organiczna
(1)
Cyklodekstryny
(1)
Drożdże
(1)
Dziedziczność
(1)
Enzymy
(1)
Etery
(1)
Fenole
(1)
Fermentacja
(1)
Genetyka
(1)
Gorzelnictwo
(1)
Hydroliza
(1)
Jajka
(1)
Karotenoidy
(1)
Ketony
(1)
Kosmetyka lekarska
(1)
Kosmetyki
(1)
Kwasy
(1)
Kwasy karboksylowe
(1)
Kwasy organiczne
(1)
Kwasy tłuszczowe
(1)
Lipidy
(1)
Mieszanki paszowe
(1)
Mleko
(1)
Nasiona
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Oligosacharydy
(1)
Peptydy
(1)
Piwowarstwo
(1)
Poliaminy
(1)
Polisacharydy
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Przemysł fermentacyjny
(1)
Serwatka
(1)
Skrobia
(1)
Smak (fizjol.)
(1)
Sole
(1)
Tłuszcze jadalne
(1)
Winiarstwo
(1)
Witaminy
(1)
Zapach
(1)
Zasady (chem.)
(1)
Zwierzęta domowe
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
7 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 6 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 71199, 71198 (2 egz.)
Wypożyczalnia Chodzież
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 36662 (1 egz.)
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26591 (1 egz.)
Wypożyczalnia Trzcianka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 27444 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35435 (1 egz.)
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 49864 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 40507 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 06048 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 54449 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 58515, 58513, 58514 (3 egz.)
Książka
W koszyku
Chemia piękna / Marcin Molski. - Wyd. 2. dodruk 5 - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012. - X, 419, [1] s. : il. ; 24 cm.
Kosmetologia to dynamicznie rozwijającą się dziedzina wiedzy. Świadczą o tym licznie powstające szkoły wyższe o profilu kosmetologicznym. Chcemy, aby o naszą urodę i zdrowie dbali profesjonaliści. Do rąk czytelników oddajemy drugie rozszerzone wydanie znanego na rynku podręcznika. Przedstawiono w nim: wprowadzenie do obecnego stanu wiedzy z chemii ogólnej, charakterystykę pierwiastków i związków nieorganicznych w kosmetyce, przegląd najważniejszych związków organicznych i ich zastosowanie w kosmetyce, funkcje składników kosmetycznych, znaczenie i wykorzystanie surowców roślinnych w kosmetyce.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Chodzież
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 52328 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 45713 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Tom 2 obejmuje zagadnienia: charakterystyka sacharydów, lipidów, białek, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 106551/T.2 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45126 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej