Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(1)
Autor
Jacórzyński Bohdan
(1)
Starzyńska Feliksa
(1)
Tarnowska Krystyna
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
nieznany (po)
(1)
polski
(1)
Temat
Koncentraty spożywcze
(2)
Cukier
(1)
Drewno
(1)
Drób
(1)
Fasola
(1)
Gaz
(1)
Groch
(1)
Grzyby
(1)
Jajka
(1)
Konserwy
(1)
Kucharstwo
(1)
Miód
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Mąka
(1)
Odżywianie
(1)
Owoce
(1)
Paliwa
(1)
Paliwa płynne
(1)
Produkty mleczne
(1)
Przyprawy
(1)
Ryby i przetwory
(1)
Szkło
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Tworzywa sztuczne
(1)
Używki
(1)
Warzywa
(1)
Wyroby metalowe
(1)
Włókna
(1)
Zboża
(1)
Ziemniak
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 19544 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38284 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej