Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(6)
Forma i typ
Książki
(5)
Artykuły
(1)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Wypożyczalnia Czarnków
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(1)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(3)
Autor
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Gajewska-Szczerbal Hanna
(1)
Lesiów Tomasz
(1)
Maciejewski Wiesław
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Usidus Mirosław
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
nieznany (po)
(3)
polski
(3)
Odbiorca
Młodzież
(1)
Nauczyciele
(1)
Temat
Mięso
(4)
Żywność
(2)
Alkaloidy
(1)
Antocyjany
(1)
Aromaty spożywcze
(1)
Barwniki roślinne
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Chlorofil
(1)
Desery
(1)
Emulgatory
(1)
Flawony
(1)
Glikozydy
(1)
Glukozynolany
(1)
Jajka
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Karotenoidy
(1)
Kelnerstwo
(1)
Konserwanty żywności
(1)
Kucharstwo
(1)
Kultura stołu
(1)
Kumaryna
(1)
Miód
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Mięśnie
(1)
Mleko
(1)
Motylkowe
(1)
Napoje
(1)
Nowa żywność
(1)
Orzechy
(1)
Polifenole
(1)
Przeciwutleniacze
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
Saponiny
(1)
Skrobie modyfikowane
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Sztuczne mięso
(1)
Tanina
(1)
Technologia żywności
(1)
Uzdatnianie wody
(1)
Witaminy
(1)
Woda
(1)
Zapach
(1)
Zboże
(1)
Ziemniaki
(1)
Związki aromatyczne
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma popularnonaukowego
(1)
Artykuł z czasopisma technicznego
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Inżynieria i technika
(1)
Nauka i badania
(1)
Tytuł czasopisma
Młody Technik : ciekawi świata są zawsze młodzi
(1)
6 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31580 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 60380 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu.. Monografie i Opracowania, ISSN 0239-8532 ; nr 139)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 60079 (1 egz.)
Książka
W koszyku
W tomie 1 omówiono podstawowe wiadomości dotyczące m. in. rozwoju chemii żywności, budowy głównych surowców żywnościowych, a także szeroko pojętych funkcji, jakie w niej pełnią składniki mineralne, woda, barwniki, substancje zapachowe, polifenole, glikozydy, alkaloidy oraz różne dodatki do żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106550/T.1 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45125 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 57823 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej