Tłuszcze jadalne - wpływ na zdrowie
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Autor
Levinovitz Alan
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Język polski
(3174)
Polska
(3055)
Nauczanie
(2992)
Dziecko
(2703)
Literatura polska
(2310)
Tłuszcze jadalne - wpływ na zdrowie
(-)
Powieść polska
(2246)
Nauczyciele
(2189)
Poezja polska
(2078)
Wychowanie
(2005)
Matematyka
(1990)
Nauczanie początkowe
(1786)
Szkolnictwo
(1760)
Uczniowie
(1701)
Młodzież
(1651)
Rodzina
(1565)
Wychowanie w rodzinie
(1529)
Dziecko w wieku przedszkolnym
(1480)
Pedagogika
(1395)
Wychowanie przedszkolne
(1351)
Język polski (przedmiot szkolny)
(1156)
Historia
(1145)
Dzieci
(1132)
Pamiętniki polskie
(1118)
Biblioteki szkolne
(1110)
Filozofia
(1076)
Język angielski
(1026)
Sztuka
(1015)
Zarządzanie
(980)
Przedsiębiorstwo
(975)
Uczenie się
(964)
Fizyka
(963)
Kobieta
(921)
Psychologia
(917)
Uczucia
(905)
Kultura
(900)
Oświata
(870)
Psychoterapia
(854)
Literatura
(843)
Język niemiecki
(823)
Publicystyka polska
(818)
Osobowość
(790)
Wojna 1939-1945 r.
(782)
Praca
(768)
Opowiadanie polskie
(765)
Muzyka
(749)
Wojsko
(745)
Unia Europejska
(727)
Rodzice
(701)
Chemia
(700)
Kształcenie
(684)
Mowa
(666)
Gry i zabawy
(632)
Wychowanie fizyczne (przedmiot szkolny)
(617)
Logopedia
(615)
Internet
(612)
Stosunki interpersonalne
(605)
Stres
(604)
Relacje międzyludzkie
(599)
Czytanie
(590)
Prawo
(588)
Edukacja medialna
(580)
Niepełnosprawni
(580)
Biologia
(577)
Przemoc w szkole
(575)
Alkoholizm
(570)
Metody nauczania
(552)
Literatura młodzieżowa polska
(545)
Gry edukacyjne
(544)
Komunikacja społeczna
(544)
Agresywność
(539)
Etyka
(538)
Biblioterapia
(536)
Socjologia
(535)
Środki masowego przekazu
(531)
Twórczość
(525)
Technika
(518)
Matematyka (przedmiot szkolny)
(507)
Autyzm
(506)
Geografia
(504)
Język rosyjski
(493)
Czytelnictwo
(489)
Zachowanie
(482)
Nauka
(481)
Poradnictwo zawodowe
(477)
Postawy
(471)
Informatyka
(464)
Matura
(457)
Pomoce dydaktyczne
(457)
Polityka
(454)
Promocja czytelnictwa
(451)
Psychologia społeczna
(450)
Wychowanie obywatelskie
(444)
Ekonomia
(442)
Historia (przedmiot szkolny)
(436)
Narkomania
(433)
Przyroda
(429)
Wychowanie seksualne
(420)
Przedszkola
(418)
Patologia społeczna
(413)
Polityka międzynarodowa
(410)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ta wywrotowa książka dziennikarza naukowego obala mity, które zdominowały amerykański styl odżywiania, i pokazuje czytelnikom, jak uwolnić się od poczucia winy i na nowo pokochać jedzenie. Z pewnością rozbudzi kontrowersje wokół naszej obsesji na temat prawidłowego odżywiania. Gluten. Sól. Cukier. Tłuszcz. Oto czarne charaktery amerykańskiej diety, a przynajmniej tak każą nam sądzić lekarze i specjaliści od żywienia. Ale naukowcy nie wydali jeszcze wiążącej opinii, tymczasem ludzie masowo eliminują z jadłospisu produkty zbożowe i syrop kukurydziany, gdyż zostali wprowadzeni w błąd. A prawda jest taka, że prawie wszyscy możemy wrócić do tradycyjnych burgerów i nic złego się nam nie stanie. Z opisu Wydawnictwa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 115391 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej