Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(37)
IBUK Libra
(1)
Forma i typ
Książki
(37)
E-booki
(1)
Dostępność
dostępne
(51)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(9)
Wypożyczalnia Chodzież
(5)
Wypożyczalnia Czarnków
(7)
Wypożyczalnia Trzcianka
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(14)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(15)
Autor
Puzyna Czesław
(4)
Rogoziński Andrzej
(2)
Wojtowicz Ryszard
(2)
Abłamowicz-Potapowicz Jadwiga
(1)
Baran Ignacy
(1)
Bugdol Marek
(1)
Burchard-Dziubińska Małgorzata
(1)
Cempel Czesław
(1)
Chodyniecki Andrzej
(1)
Czarniawski Henryk
(1)
Dziewulak Andrzej
(1)
Godlewska Iwona
(1)
Grabara Aleksander Szymon
(1)
Horak Janina
(1)
Jedynak Piotr
(1)
Jethon Zbigniew
(1)
Jędrzejowski Jacek
(1)
Koton Jolanta
(1)
Kowal Edward
(1)
Kowerski Andrzej
(1)
Koziorowski Bohdan
(1)
Kozioł Leszek
(1)
Krasucki Piotr
(1)
Kumider Jan
(1)
Leszczyński Zdzisław
(1)
Lisiewicz Jerzy
(1)
Malinowska Ewa
(1)
Markiewicz Lech
(1)
Mielcarzewicz Edward Włodzimierz
(1)
Mirski Zygmunt
(1)
Pezacki Wincenty
(1)
Radwańska-Sosnowska Krystyna
(1)
Rozmarynowicz Marta
(1)
Rucińska Małgorzata
(1)
Rybarczyk Witold
(1)
Ryng Marian
(1)
Szymczykiewicz Konrad
(1)
Trzeciecki Robert
(1)
Walerian Elżbieta
(1)
Warych Jerzy
(1)
Wiśniewska Małgorzata
(1)
Zaleska Józefa
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(2)
1990 - 1999
(4)
1980 - 1989
(24)
1970 - 1979
(7)
Kraj wydania
Polska
(38)
Język
polski
(29)
nieznany (po)
(8)
angielski
(1)
Temat
Przemysł
(26)
Hałas
(6)
Ergonomia
(4)
Środowisko człowieka
(4)
Gazy
(3)
Powietrze
(3)
Przemysł rolno-spożywczy
(3)
Ścieki
(3)
Choroby zawodowe
(2)
Drgania
(2)
Medycyna pracy
(2)
Normy ISO 9001
(2)
Odpady
(2)
Przemysł chemiczny
(2)
Żywność
(2)
Azbest
(1)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(1)
Bhp
(1)
Bioterroryzm
(1)
Budownictwo przemysłowe
(1)
Drewno
(1)
FMEA
(1)
Fizjologia człowieka
(1)
GHP/GMP
(1)
Gospodarka wodna
(1)
Gryzonie
(1)
HACCP
(1)
Higiena
(1)
Jakość produktu
(1)
Materiały ogniotrwałe
(1)
Mleczarstwo
(1)
Normy ISO 22000
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Odzież robocza
(1)
Opakowania
(1)
Owady szkodliwe
(1)
Oświetlenie
(1)
Pożarnictwo
(1)
Przedsiębiorstwo
(1)
Przemysł a środowisko człowieka
(1)
Przemysł mięsny
(1)
Robotnicy
(1)
Roztocze (zool.)
(1)
Ryby
(1)
Six Sigma
(1)
Trucizny
(1)
Układ oddechowy
(1)
Ultradźwięki
(1)
Wnętrza architektoniczne
(1)
Wypadki przy pracy
(1)
Zarzadzanie jakością
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Zarządzanie ryzykiem
(1)
Gatunek
Podręczniki
(1)
38 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 24584, 28951 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 53404 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26191 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Kształtowanie wnętrz produkcyjnych / Zygmunt Mirski. - Warszawa : "Arkady", 1986. - 181, [2] s., XVI s. tabl. : fot., rys., wykr. kolor. ; 30 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 30293 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 06685 (1 egz.)
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 11161 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteczka Społecznego Inspektora Pracy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 30080, 30081 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 12097 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 84328 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 41871 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wibracja / Lech Markiewicz. - [Wyd. 3 popr. ]. - Warszawa : Instytut Wydawniczy CRZZ [Centralnej Rady Związków Zawodowych], 1980. - 87, [1] s. : il. tab. wykr. ; 20 cm.
(Fizjologia i Higiena Pracy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18286 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33850 (1 egz.)
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 48442 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56148 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34327, 34326 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarys ergonomii technicznej / Ryszard Wojtowicz. - Warszawa : Państ. Wydaw. Naukowe, 1977. - 318, [1] s., [1] k. tabl. : il., tab., wykr. ; 25 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 20748 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38506 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wibroakustyka stosowana / Czesław Cempel. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1978. - 139, [1] s., [1] k. tabl : il. tab. wykr. err. ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 23046 (1 egz.)
Wypożyczalnia Chodzież
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 17637 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 15052 (1 egz.)
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22533 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 17194 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Onepress Exclusive)
Niniejsza książka kompleksowo - od strony teoretycznej oraz praktycznej - porusza zagadnienia związane z zarządzaniem jakością, bezpieczeństwem i ryzykiem. Autorzy przyjęli założenie, że omawiane tu systemy zarządzania są najbardziej dojrzałymi rozwiązaniami, a ich zastosowanie może przynieść korzystne rezultaty (z uwagi na holistyczny charakter proponowanych działań). Podstawowym celem opracowania jest ukazanie zasad, modeli, procesów i narzędzi systemowego zarządzania jakością, bezpieczeństwem i ryzykiem we współczesnych organizacjach.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106093 (1 egz.)
Wypożyczalnia Trzcianka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 32254 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 43317 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 104129 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 44378 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Forma i typ
The efficiency of IT systems and the development of post-industrial economy bring significant changes to almost every dimension of management and organization of work. The use of modern information technologies, expert applications and automation in enterprises and institutions is becoming widespread. This requires application of new management principles and methods, as well as application of technical analysis, management through innovation, project management, co-creation of values with external organizations in the field of logistics, knowledge, and common services. Knowledge of these topics is contained in almost each of the presented articles, making up the fortieth issue of „The Małopolska School of Economics in Tarnów Research Papers Collection”. This time we are focused on the modern topic of IT technology application in the enterprise, as well as the analysis and reconstruction of organization systems in business entities and institutions. Papers that are the result of scientific work carried out as part of basic and implementation research, present a lot of cognitively and practically interesting information. To a large extent, they are devoted to the issue of using e-learning and other IT tools in the process of employee training and organizational improvement, financial management of the company, organization, provision of public services in offices and local government units, estimating energy expenditure of employees in improving work organization, and also automation and digitization of production in the aspect of the Industry 4.0 concept. The second thematic group is the research on the organization and humanization of work, i.e. evaluation of the programme to support students with disabilities in entering labour market, shaping working conditions in the enterprise, as well as evaluating historical hotel management.(...)
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej