Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(11)
Forma i typ
Książki
(9)
Artykuły
(2)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(12)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(1)
Wypożyczalnia Chodzież
(1)
Wypożyczalnia Czarnków
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(5)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(4)
Autor
Kulpa Władysław
(2)
Bohuszewicz Zofia
(1)
Drozdowski Bronisław
(1)
Dylewski Łukasz
(1)
Greb Kazimierz
(1)
Grzesiuk Stanisław
(1)
Jacórzyński Bohdan
(1)
Kania Beata
(1)
Kulka Krzysztof
(1)
Lityński Marian
(1)
Radomski Jan
(1)
Sikorski Zdzisław Edmund
(1)
Tarnowska Krystyna
(1)
Wieczór Marta
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(2)
1960 - 1969
(1)
1950 - 1959
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(11)
Język
polski
(8)
nieznany (po)
(3)
Odbiorca
Bibliotekarze
(1)
Nauczyciele bibliotekarze
(1)
Nauczyciele biologii
(1)
Temat
Nasiona
(8)
Botanika
(2)
Chwasty
(2)
Grzyby
(2)
Jajka
(2)
Mleko
(2)
Nasiennictwo
(2)
Owoce
(2)
Aminokwasy
(1)
Aminy
(1)
Białko
(1)
Biomasa
(1)
Cukier
(1)
Cyklodekstryny
(1)
Drewno
(1)
Drzewa
(1)
Drób
(1)
Fasola
(1)
Gaz
(1)
Groch
(1)
Hydroliza
(1)
Jesień
(1)
Karotenoidy
(1)
Koncentraty spożywcze
(1)
Krzewy
(1)
Kwasy tłuszczowe
(1)
Lekcja biblioteczna
(1)
Lipidy
(1)
Miód
(1)
Mięso
(1)
Morawa
(1)
Mąka
(1)
Nitrozoaminy
(1)
Oligosacharydy
(1)
Paliwa
(1)
Paliwa płynne
(1)
Peptydy
(1)
Pogoda
(1)
Poliaminy
(1)
Polisacharydy
(1)
Populacja
(1)
Produkty mleczne
(1)
Przyprawy
(1)
Przyroda
(1)
Ryby i przetwory
(1)
Serwatka
(1)
Skrobia
(1)
Smak (fizjol.)
(1)
Szkło
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Tworzywa sztuczne
(1)
Tłuszcze jadalne
(1)
Umuzykalnianie
(1)
Używki
(1)
Warzywa
(1)
Wyroby metalowe
(1)
Węglowodany
(1)
Węglowodory
(1)
Włókna
(1)
Zależności międzygatunkowe
(1)
Zboża
(1)
Ziemniak
(1)
Zwierzęta
(1)
Środowisko przyrodnicze
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma fachowego
(2)
Artykuł problemowy
(1)
Artykuł z czasopisma bibliotekarskiego
(1)
Artykuł z czasopisma biologicznego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(2)
Biologia
(1)
Tytuł czasopisma
Biblioteka Publiczna
(1)
Biologia w Szkole
(1)
11 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 30378 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 55627 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Biologiczne podstawy nasiennictwa / Marian Lityński. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1977. - 459, [1] s., [2] k. tabl. : il., mapy, tab., wykr. ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 20766 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34731 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Chodzież
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 01969 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 00652 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 01149 (1 egz.)
Wypożyczalnia Wągrowiec
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 958 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 04733 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Tom 2 obejmuje zagadnienia: charakterystyka sacharydów, lipidów, białek, właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania, nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106551/T.2 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45126 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38284 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej