Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(21)
Forma i typ
Książki
(20)
Artykuły
(1)
Proza
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(29)
wypożyczone
(4)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(10)
Wypożyczalnia Chodzież
(2)
Wypożyczalnia Czarnków
(8)
Wypożyczalnia Trzcianka
(1)
Wypożyczalnia Złotów
(9)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(2)
Czytelnia Wągrowiec
(1)
Autor
Sikorski Zdzisław Edmund
(4)
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Bednarek Justyna
(1)
Campbell John R
(1)
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Czaplak Tadeusz
(1)
Czerni Anna
(1)
Dobrowolska Marzenna
(1)
Drozdowski Bronisław
(1)
Falarz Aniela
(1)
Giza Regina
(1)
Gołacki Krzysztof
(1)
Grochowska Renata
(1)
Jacórzyński Bohdan
(1)
Jurewicz Maria A
(1)
Kaczorowska-Bray Katarzyna
(1)
Kornacka Agnieszka
(1)
Maciesowicz Zofia
(1)
Marshall Robert T
(1)
Mataczyńska Grażyna
(1)
Milewski Stanisław
(1)
Monikowski Kazimierz
(1)
Przybyłowski Piotr
(1)
Sadowska Danuta
(1)
Staroszczyk Hanna
(1)
Szarek Jan
(1)
Tarnowska Krystyna
(1)
Tłuczak Agnieszka
(1)
Urbański Zygmunt
(1)
Wierzbowski Stefan
(1)
Łyszkowski Stanisław Krzysztof
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(4)
1970 - 1979
(2)
1960 - 1969
(1)
1950 - 1959
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Polska
(21)
Język
polski
(20)
nieznany (po)
(1)
Odbiorca
6-8 lat
(1)
Dzieci
(1)
Nauczyciele przedszkoli
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Mleko
(20)
Żywność
(10)
Jajka
(8)
Mięso
(6)
Warzywa
(4)
Lipidy
(3)
Miód
(3)
Owoce
(3)
Produkty mleczne
(3)
Ryby
(3)
Towaroznawstwo
(3)
Węglowodany
(3)
Zboże
(3)
Białko
(2)
Bydło
(2)
Cukier
(2)
Drób
(2)
Herbata
(2)
Hydroliza
(2)
Karotenoidy
(2)
Kawa
(2)
Konserwanty żywności
(2)
Kucharstwo
(2)
Motylkowe
(2)
Nitrozoaminy
(2)
Orzechy
(2)
Przyprawy
(2)
Smak (fizjol.)
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Tłuszcze jadalne
(2)
Witaminy
(2)
Woda
(2)
Zapach
(2)
Ziemniaki
(2)
Afazja
(1)
Afazja dziecięca
(1)
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
(1)
Agencja Rynku Rolnego
(1)
Alergia pokarmowa
(1)
Alkaloidy
(1)
Alkohol
(1)
Aminokwasy
(1)
Aminy
(1)
Antocyjany
(1)
Aromaty spożywcze
(1)
Atopia
(1)
Azotany
(1)
Bakterie
(1)
Barwniki roślinne
(1)
Barwniki spożywcze
(1)
Biomasa
(1)
Chemia
(1)
Chlorofil
(1)
Cholesterol
(1)
Cyklodekstryny
(1)
Dioksyny
(1)
Drewno
(1)
Dynia
(1)
Dziecięce porażenie mózgowe
(1)
Dziecko
(1)
Dziecko niedosłyszące
(1)
Dziecko w wieku przedszkolnym
(1)
Dziecko z zaburzeniami mowy
(1)
Ekonometria
(1)
Emulgatory
(1)
Fasola
(1)
Fermentacja
(1)
Flawony
(1)
Gaz
(1)
Glikozydy
(1)
Glukozynolany
(1)
Groch
(1)
Grzyby
(1)
Imprezy przedszkolne
(1)
Integracja percepcyjno-motoryczna
(1)
Izotopy promieniotwórcze
(1)
Jakość produktu
(1)
Kard
(1)
Karmienie piersią
(1)
Koncentraty spożywcze
(1)
Kosmetyki
(1)
Krowa
(1)
Kumaryna
(1)
Kwas mlekowy
(1)
Kwasy tłuszczowe
(1)
Leki
(1)
Logopedia
(1)
Masło
(1)
Metoda Bobathów
(1)
Metoda Montessori
(1)
Miażdżyca
(1)
Mikotoksyny
(1)
Minerały
(1)
Mleczarstwo
(1)
Mleko kobiece
(1)
Modele
(1)
Mowa
(1)
Mutagenność
(1)
Muzykoterapia
(1)
Mąka
(1)
Temat: czas
1989-
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(4)
Przepisy kulinarne
(3)
Artykuł z czasopisma fachowego
(1)
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
(1)
Materiały konferencyjne
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Podręcznik
(1)
Scenariusz zajęć
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Edukacja i pedagogika
(1)
Tytuł czasopisma
Doradca Nauczyciela Przedszkola
(1)
21 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 106552/T.3 (1 egz.)
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45127 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej