Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(34)
Forma i typ
Książki
(34)
Dostępność
dostępne
(41)
Placówka
Wypożyczalnia Piła
(11)
Wypożyczalnia Chodzież
(5)
Wypożyczalnia Czarnków
(14)
Wypożyczalnia Złotów
(6)
Czytelnia Złotów
(1)
Wypożyczalnia Wągrowiec
(4)
Autor
Kołożyn-Krajewska Danuta
(5)
Rawdanowicz Halina
(4)
Sikora Tadeusz
(4)
Łuszczki Barbara
(4)
Kasperek Marian
(3)
Kopta Antonina
(3)
Krauze Alina
(2)
Krauze Jerzy
(2)
Procner Aleksandra
(2)
Cichoń Zofia
(1)
Czapski Janusz
(1)
Drozdowicz Michał
(1)
Falarz Aniela
(1)
Fiałkowski Bernard
(1)
Flis Krystyna
(1)
Gawęcki Jan
(1)
Górna Maria
(1)
Jakubczyk Tadeusz
(1)
Kocierz Katarzyna
(1)
Kolenda Halina
(1)
Konarzewska Małgorzata
(1)
Kędzior Władysław
(1)
Lempka Aleksander
(1)
Mac Teresa Anna
(1)
Mataczyńska Grażyna
(1)
Małecka Maria
(1)
Miller Piotr
(1)
Misiarz Marta
(1)
Mossor-Pietraszewska Teresa
(1)
Przybyłowski Piotr
(1)
Szczuka Jerzy
(1)
Walewski Władysław
(1)
Wyczański Sławomir
(1)
Zembrzuska Beata
(1)
Świderski Franciszek
(1)
Żurowski Jan
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(7)
1990 - 1999
(10)
1980 - 1989
(10)
1970 - 1979
(2)
Kraj wydania
Polska
(34)
Język
polski
(33)
nieznany (po)
(1)
Temat
Żywność
(22)
Towaroznawstwo
(14)
Pieczywo
(3)
Alkohol
(2)
Cukiernictwo
(2)
Drób
(2)
Herbata
(2)
Jajka
(2)
Kawa
(2)
Miód
(2)
Mięso
(2)
Mleko
(2)
Napoje alkoholowe
(2)
Ryby
(2)
Zboża
(2)
Drewno
(1)
Kosmetyki
(1)
Kucharstwo
(1)
Magazyn
(1)
Meble
(1)
Napoje
(1)
Napoje bezalkoholowe
(1)
Normalizacja
(1)
Odżywianie
(1)
Opakowania
(1)
Owoce
(1)
Piekarstwo
(1)
Przyprawy
(1)
Tłuszcze jadalne
(1)
Warzywa
(1)
Wegetarianizm
(1)
Wino
(1)
Woda
(1)
Wyroby
(1)
Zielarstwo
(1)
Ziemniaki
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(3)
Podręczniki
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
34 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64816 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35004, 35005 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31323 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31443 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 97710/Cz.1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31364, 32660 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31532 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35295 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Najnowsza wiedza o produktach żywnościowych, o ich przetwarzaniu, utrwalaniu oraz uwarunkowaniach jakościowych i funkcjonowaniu na rynku. Podstawowe wiadomości z zakresu żywienia oraz biologicznych, medycznych i społecznych aspektów ochrony zdrowia. Książka uświadamia czytelnikom ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostuje fałszywe informacje upowszechniane przez media i wyjaśnia kontrowersje i problemy związane z jej tematyką, np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje różnych leków z żywnością, "diety cud" oraz ksenobiotyki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Złotów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 45607 p (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35296 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31333 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Czarnków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31815 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Gastronomia ; t. 2.)
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia oraz procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Omawia również zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj oraz przetworów zbożowych. Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele oraz pytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 109512, 109511 (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej