Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Piła
(1)
Autor
Kwiatkowska Gabriela
(1)
Pauly Sonja
(1)
Supron Grzegorz
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Schwalm (Niemcy ; region)
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Przewodnik tematyczny
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Podróże i turystyka
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Polsko-niemiecki przewodnik kulinarny prezentuje dwa regiony - z Polski i z Niemiec. Pokazano różnice i podobieństwa między regionami, a szczególny nacisk położono na tradycje kulinarne.Książka jest wynikiem polsko-niemieckiego projektu współpracy w ramach inicjatywy LEADER. Projekt dotyczył w szczególności członkiń organizacji kobiecych oraz działaczy kultury z obszaruStowarzyszenia Lokalna Grupa działania "Krajna nad Notecią" z powiatu pilskiego i Stowarzyszenia Rozwoju Regionalnego Schwalm-Aue w powiecie Schwalm-Eder. Jedzenie łaczy ludzi.(ze wstępu).
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Piła
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 116496 P (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej